Dr. Farkas Béla

Szívhang Kft. tulajdonos

Szülész-nőgyógyász szakorvos, Ultrahang specialista, Egészségügyi szakmenedzser

Dr. Farkas Béla szülész-nőgyógyász

A Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végzett, majd ugyanezen az egyetemen szakvizsgázott szülészet-nőgyógyászatból. Egészségügyi szakmenedzser képesítést és Ultrahang Licence vizsgát szintén a Debreceni Egyetemen tett. Több mint 35 éves orvosi tevékenysége alatt nagy tapasztalatot szerzett a rendelésein és a munkahelyén a karcagi Kátai Gábor Kórház Szülészeti – nőgyógyászati osztályán, aminek jelenleg is az osztályvezető főorvosa.

Egynapos sebészeti multidiszciplináris továbbképző tanfolyamon vett részt Szegeden. Karcagon megszervezte az egynapos sebészeti ellátást. Minimálisan invazív sebészeti technikák alkalmazásában nagy gyakorlatra tett szert.

2010-ben a „The 11-13 weeks scan Certificate of  Competence FMF ID: 80830” vizsgát tett.

Emelt szintű laparoszkópos műtéti jártassággal és gyakorlattal rendelkezik. Rendszeresen végez operatív Hysteroscopiat. 3D/4D Visus kurzus SOTE-en volt.

A karcagi kórházban volt orvosigazgató, stratégiai igazgató, központi műtővezető főorvos, sebészeti mátrix vezető, foglalkozott kontrolling elemzéssel és intézményi keretgazdaként is dolgozott.

Társalgási szinten beszél angolul és oroszul.

Tudományos társasági tagságai:

Magyar Nőorvos Társaság,

Európai Nőorvos Társaság (EAGO)

Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társasága

Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaság

Magyar Osteoporosis Társaság